Του τάχωσε για καλά η Ντόρα
Γράφει hellaswebnews.
Ο ένδοξος υπερασπιστής του λαού για λόγους τηλεθέασης, μετά την κρεβατοκάμαρα του Κορκολή και τις εμπιστευτικές εγγραφές συνομιλίας φίλων του με σκοπό να τις παρουσίασει στην τηλεόραση για λόγους τηλεθέασης ακούει πως δεν είναι και πολύ σωστό να βγάζει δολοφόνους στην τηλεόραση για συνομιλίες. Ο μάγκας του δελτίου προσπαθεί να τους τα συμβιβάσει. Ο δε κομψός μάλλον φαίνεται υποστηρικτής του ασθενούς φύλου. Τα βλέπουμε και εμείς και χαιρόμαστε για τους μεν ή τους δε.
Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά...

Οι Ισραηλινοί συνεχίζουν να σφάζουν άμαχους Παλαιστινίους και για τον υπόλοιπο κόσμο πέρα βρέχει. Έχει γίνει να τέλμα αδικίας όλος ο κόσμος.

Ξέρουμε καλά την φίλο-ισραηλιτική πολιτική των ΗΠΑ για το Ισραήλ είτε Ομπάμα λέγεται ο πρόεδρος είτε Μπους. Αλλά και εκείνοι οι άλλοι που όντως έχουν την δύναμη ΝΑ ΔΙΑΤΑΞΟΥΝ παύση της σφαγής μετά τις πρώτες βαρυσήμαντες δηλώσεις έχουν εξαφανιστεί από την επικαιρότητα. Μην αναρωτιέστε ποιούς εννοώ. Την Ρωσία και την Κίνα εννοώ.

Ύστερα ρωτάται τι πάθανε οι νέοι και βγαίνουν στους δρόμους. Μας σιχάθηκαν είναι η απάντηση.
Comments
Post new comment