Skip to content

Hellas WebNews
Ειδήσεις, Σάτυρα
Links

Μουσική

Translations - Μετάφραση

Used for content types: Blog entry, Book page, Page, Poll, Story

Air Lines
(page: 4, blog: 1)
Internet
(page: 6)
Movies
(page: 2)
Nobel
(page: 2)
Video
(page: 8)
Βουλή
(page: 3)
Δημοσκοπήσεις
(poll: 1, page: 7)
Διαφθορά
(page: 48, blog: 1)
ΕΛ.ΑΣ
(page: 26)
Ελλάδα
(page: 7)
Επέτειοι
(page: 16)
Επικαιρότητα
(page: 28, blog: 1)
Θέματα Εκλογών
(page: 53, blog: 5)
Ιστορία
(page: 7)
ΚΚΕ
(page: 29)
Κύπρος
(page: 39)
ΛΑ.ΟΣ
(page: 4)
Μουσική
(page: 31)
Νέα Δημοκρατία
(page: 100, blog: 4)
Νομικά
(page: 1)
Οικονομία
(page: 150)
ΟΤΕ
(page: 8)
ΠΑΣΟΚ
(page: 173, blog: 3)
Ποίηση
(page: 3)
Πολιτικά
(page: 33)
Πόντος
(page: 5)
ΣΥΡΙΖΑ
(page: 22, blog: 1)
Τουρκικό
(poll: 1, page: 147)
Υγεία
(page: 17)
Χιούμορ
(page: 16)

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Καιρό είχαμε να τον ακούσουμε αυτόν.

August 6, 2009 by aris53m

Κριτική του ΠΑΣΟΚ για την κυβερνητική αξιοπιστία

Στο ίδιο μήκος και ο πολιτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για θέματα Ανάπτυξης, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, υποστήριξε ότι ο κ. Παπαθανασίου «έχει ομολογήσει ότι η πολιτική του απέτυχε, η κυβερνητική πολιτική οδηγείται σε αδιέξοδο».

Μιλώντας στο «Κανάλι 1» του Πειραιά, ο κ. Χρυσοχοΐδης σημείωσε ότι δεν πρόκειται να αποδώσουν τα εισπρακτικού χαρακτήρα μέτρα της κυβέρνησης και επεσήμανε πως, από τον Ιούνιο του 2008 μέχρι τον Ιούνιο του 2009, «έχουμε αύξηση δαπανών 20% -καταναλωτικών δαπανών- και μείωση εσόδων κατά 1% περίπου. Αυτό σημαίνει ότι έχει καταρρεύσει η δημοσιονομική πολιτική της χώρας».

Ο κ. Χρυσοχοΐδης κατηγόρησε τους κυβερνώντες για «έλλειμμα ευθύνης», υποστηρίζοντας ότι οι φόροι των πολιτών καταλήγουν «σε ένα σπάταλο κράτος, ρουσφετιών και προσλήψεων, το οποίο αυτή τη στιγμή υπηρετεί καθαρά κομματικούς στόχους», ενώ επεσήμανε ότι «οι εκλογοπαροχές δεν έχουν σώσει ποτέ καμία κυβέρνηση», καθώς, όπως σημείωσε, «μια κυβέρνηση, ένα κόμμα πρέπει να εμπνέει προσδοκίες για το μέλλον. Κι αυτή η κυβέρνηση έχει ουσιαστικά καταργήσει τις προσδοκίες και την ελπίδα από τη χώρα, τον ελληνικό λαό».

Ο κ. Χρυσοχοΐδης τόνισε πως η κυβέρνηση, με τις αποφάσεις του τελευταίου διαστήματος, «επιχειρεί να ''δεσμεύσει'' τη χώρα τα επόμενα χρόνια» και υπογράμμισε: «Αυτά όμως δεν μπορούν να αποτελούν δεσμεύσεις για κανέναν».

Πηγή Ναυτεμπορική


Σχόλιο: Κατά το κοινώς λεγόμενον: Δεν μας _έζεις ρε Νταλάρα?

Share/Save
0
No votes yet
Your rating: None

Comments

Post new comment

 



Drop Caps 1



Η Γνώμη μου,  Καπνοχώρι,  Funnies,  My Videos,  My Opinion

AdaptiveThemes